Yamaha má nový síťový receiver R-N803D

vydáno 23. 10. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: R-N803D, síťový receiver, ToP-ART, Yamaha

Společnost Yamaha představila stereofonní síťový receiver R-N803D, který zapadá do jejího konceptu ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology).

To v zásadě znamená, že R-N803D disponuje symetrickým rozložením obvodů na levé a pravé straně i nejkratšími a nejpřímějšími cestami pro signál.

Výrobce tvrdí, že jde o první dvoukanálový přijímač, který je vybaven technologií Yamaha Parametric Room Acoustic Optimiser. Ta byla již dříve využívána v multikanálových řešeních a spočívá v tom, že změří tvar místnosti, ve které posloucháte hudbu, vezme do úvahy materiál stěn a umístění reproduktorů a pak přizpůsobí elektronické parametry tak, aby pro dané prostředí vytvořila ideální zvuk.

Pod povrchem se nachází 24bitový/192kHz digitálně-analogový (DAC) převodník Sabre 9006AS, zakázkový transformátor a osm tranzistorů (čtyři pro každý kanál). Výrobce uvádí jako maximální výkon 145 wattů na kanál (8 ohmů).

Po stránce konektivity disponuje Yamaha R-N803D analogovými linkovými RCA vstupy, zdířkou na sluchátka, ethernetovým portem, digitálními koaxiálními a optickými vstupy, podporou technologií Wi-Fi a Bluetooth, AirPlay a USB vstupem. Naleznete zde také pár linkových výstupů či subwooferový předvýstup.

Novinku koupíte na českém trhu (dle Heureka.cz) za 21 490 Kč.

Zdroj: What Hi-fi

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře