Změny v tuzemských Blu-ray filmech pro září

vydáno 8. 8. 2007 | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Bonton, film, Final Fantasy: Esence života, Gejša, Spider-Man, Spider-Man 3

Společnost Bonton, jediný distributor Blu-ray filmů na našem trhu, si užívá dvouměsíční prázdninovou pauzu ve vydávání titulů. Plány na září jsou sice už známy a zde se o nich psalo před několika týdny, minulý týden se ale v harmonogramu objevilo několik změn, které možná každého nepotěší.

Dva tituly ze seznamu připravovaných Blu-ray filmů zmizely – jedná se o převratně animované sci-fi Final Fantasy: Esence života a romantické drama Gejša, které bylo odloženo už podruhé. V harmonogramu se naopak objevil velkolepý akční blockbuster Spider-Man 3, ovšem s datem uvedení 24. září, což je vzhledem k nedávno zveřejněným údajům o celosvětovém vydání dne 30. října dost zvláštní. Necháme se překvapit.

Poslední, ale asi nejviditelnější změnou je nová cena u zářijových Blu-ray filmů – oproti předchozím 899 korunám se zvedla na 999 Kč. Uvidíme, jak se k tomu postaví prodejci, ti totiž dosud byli schopni nabízet Blu-ray disky za celkem přijatelných cca 799 Kč.

Všechny změny byly zaneseny jak do databáze filmů, tak do kalendáře. Filmy Final Fantasy: Esence životaGejša byly zatím v databázi ponechány, jen bylo datum jejich původně zamýšleného vydání označeno jako nepotvrzené.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře