Značka Zowie by BenQ byla rozšířena o nový herní monitor

vydáno 7. 12. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory

Tagy: 240 Hz, herní monitor, Zowie by BenQ XL2540

Značku Zowie, patřící do portfolia společnosti BenQ, rozšiřuje nový 24,5“ herní monitor s označením Zowie by BenQ XL2540 a obnovovací frekvencí 240 Hz.

Monitory s takto vysokou obnovovací frekvencí jsou v poslední době mezi hráči stále oblíbenější. U tohoto konkrétního modelu byl kladen důraz taktéž na ergonomii – otočná noha na pevném stojanu disponuje posuvníky s možností označení konkrétní fyzické konfigurace přizpůsobené danému hráči. Výrobce myslel i na ty, kteří svoje hardwarové vybavení nosí na stále oblíbené LAN párty. K dispozici je totiž i madlo pro snadné přenášení. Za zmínku stojí ještě stínící clona proti slunci a okolnímu umělému světlu, USB hub či háček na pověšení herního headsetu.

Po technické stránce se uživatelé kromě nativní obnovovací frekvence 240 Hz dočkají i nízké odezvy 1 ms či technologií Black eQualizer pro přizpůsobení podsvícení a kontrastu tmavým plochám obrazu, nebo Color Vibrance, která zase obsahuje dvacítku přednastavených úrovní sytosti. Zrak potom chrání technologie Flicker-free a Low Blue Light.

Zowie by BenQ XL2540 je na českém trhu možné koupit za doporučenou maloobchodní cenu 14 990 Kč včetně DPH.

Zdroj: TZ BenQ

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře