HD komiks #4: Tento způsob léta...

vydáno 24. 6. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Extra HD

Tagy: Fanda, HDTV, komiks, LCD, Opravdová kočka, plazma, spotřeba

… zdá se mi poněkud nešťastným, řekl by klasik (jistě víte který). A my s ním, protože nás to aktuální počasí už vážně štve. Naštěstí ale známe způsob, jak s březnovými teplotami na konci června pořádně zatočit. Samozřejmě, že to souvisí s HDTV!

HD Ježíš se v dnešním stripu sice neobjeví, přesto nebude na škodu jistá evangelizace, tentokrát ohledně údajně velmi rozdílné spotřeby LCD a plazmových televizí. Pro srovnání asi neexistuje lepší způsob, než si dát všechna čísla pěkně do tabulky – přesně tak to udělali kolegové z CNET Reviews, a to hned pro 150 modelů televizorů: http://reviews.cnet.com/…ption-chart/

Podívejte se dobře na hodnoty v posledním sloupci, představující roční náklady na energii. Jistě, plazmy žerou (ovšem ne všechny stejně), ale ruku na srdce – je ve výsledku ten rozdíl pro peněženku tak velký, aby se s ním vyplatilo vůbec zabývat?

TIP: Pro zobrazení v plném rozlišení si na obrázek klikněte. Myší. Teď hned.

HD komiks #4: Tento způsob léta...

Na pokračování se můžete těšit zase za týden.

V hlavních rolích

HD komiks - Fanda

Fanda

Pravidelný čtenář HDmag.cz, pohybující se pouze ve světě vysokého rozlišení. Full HD je pro něj naprostá samozřejmost a už si šetří na 2K, 4K, 3D a další zkratky. Pokud něco není HD, tak to pro něj hasne.

Opravdová kočka

HD komiks - Opravdová kočka

Opravdová kočka má za cíl prožít život v klidu a míru, pokud možno s vyloučením zásahů ze strany lidských bytostí. Opravdové kočky chytají věci. Opravdové kočky sežerou skoro všechno, co chytí.

Článek je součástí seriálu HD komiks »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Extra HD

Komentáře