Sony představuje "Sony Internet TV" s Google TV

vydáno 16. 6. 2010 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory, IT a software

Tagy: Blu-ray, Evolving TV, Google TV, Intel, Internet TV, Logitech, přehrávač, set-top-box, Sony, Sony Internet TV, televizor

Sony - logo

První televizor na světě, který podporuje platformu Google TV. Nabízí dokonalou provázanost běžných televizních služeb s plnohodnotným internetem.

Společnost SONY oznámila výrobu „Sony Internet TV“. Prvního televizního přijímače s integrovanými službami Google TV, na jejichž uvedení se shodli vývojáři Sony, Intelu, Logitechu a Googlu na programátorské konferenci v San Franciscu.

„Sony Internet TV“ vychází z konceptu Google TV, tedy služeb postavených na otevřeném platformě operačního systému Android. Sony mu poskytuje podporu vycházející z vlastních léty ověřených profesionálních zkušeností.

Počínaje vývojem produktu až po jeho úspěšný marketing. Uvedení nových přístrojů „Sony Internet TV“ se plánuje na podzim letošního roku, byť prozatím jen na americkém trhu. Produktová řada se bude skládat jak z TV přístrojů, tak ze set top boxů vybavených Blu-ray mechanikami.

Součástí strategie představení nové byznys kategorie je i koncept tzv. „Evolving TV“. Neustále se vyvíjející televize, která nabídne možnosti překračující hranice současného konvenčního vnímání.

Sony Internet TV

Díky novým aplikacím stahovaným z internetu a dalšími sofistikovanými vlastnostmi jako je například multitasking se stále rozšiřují možnosti přístroje.

„Sony Internet TV“ přináší novou generaci přístrojů nabízejících neomezené služby internetu a kontinuální vývoj díky stahovatelným upgradům a specializovaným programům.

Díky značné flexibilitě takového přístroje a možnosti jeho „technologického dospívání“ společně s rozvojem platformy Google TV nabídne Sony zákazníkům snadný přístup k širokému záběru domácí zábavy.

Spolu s internetovým obsahem a doprovodnými, stále se rozvíjejícími službami, posouvá Sony konceptem „Evolving TV“ on-line svět přímo do obývacích pokojů.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře