Stylová HD videokamera Sony Handycam HDR-TG7VE

vydáno 6. 4. 2009 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: BC-TRP, Daily Motion, Facebook, Flickr, fotoaparát, Full HD, GPS, Handycam, HDR-TG7VE, Highlight Playback, LCD, LCM-TGA, LCS-STA, LCS-TGB, Map Index, Memory Stick, Picture Motion Browser, Premium Hard, Sony, TG7VE, VCL-HGE07TB, videokamera, YouTube

Sony - logo

Nejmenší Full HD kamera s GPS na světě

  • 6 hodin záznamu v rozlišení Full HD = 16 GB interní paměti (možnost rozšíření pomocí paměťové karty Memory Stick™)
  • Lehká a kompaktní konstrukce, pevné titanové tělo
  • Automatický „geotagging“ pomocí GPS s režimem Map Index
  • Jednoduché ovládání a rychlý start

Malá, lehká a krásná videokamera, kterou můžete mít vždy s sebou. Handycam® HDR-TG7VE od Sony je nejmenší a nejlehčí Full HD videokamerou na světě.

Elegantní TG7VE nově definuje pojem „HD na cesty“. Její stylový design, inteligentní záznamové funkce a jednoduché ovládání z ní dělají skutečně dokonalého společníka na cesty. Jdete-li večer do společnosti, když odjíždíte na víkend, na služební cestu nebo třeba na delší čas do zahraničí: schovaná v kapse nebo v tašce vás může všude doprovázet.

Odolné titanové tělo je opatřeno speciálním povrchem Premium Hard. Tato ochranná vrstva zabraňuje běžnému dennímu poškrábání a zajišťuje, aby si kamera déle uchovala svůj neporušený vzhled.

Videokamera Sony Handycam HDR-TG7VE

Pod uhlazenými liniemi modelu TG7VE se skrývá výjimečná obrazová kvalita a bohatá nabídka výkonných záznamových funkcí, které vám pomohou lépe pracovat s vašimi vzpomínkami. Dostatečně velká 16 GB interní paměť pojme až 6 hodin kvalitního Full HD videa se stereo zvukem. Pokud potřebujete natáčet ještě déle, snadno paměť rozšíříte paměťovou kartou Memory Stick™. Na 16 GB kartu dokáže kamera uložit dalších 6 hodin HD záznamu. Celkově tak můžete mít k dispozici až 12 hodin natáčecího času.

Pro nadšené cestovatele dokáže videokamera TG7VE kdekoli na světě zaznamenávat geografické informace. Uvnitř je ukryt citlivý GPS přijímač, který při cestování zaznamenává vaši polohu. Režim Map Index vám potom na displeji ukáže, kde byly videosekvence nebo statické snímky pořízeny, prostřednictvím špendlíků umístěných na mapě. Po návratu domů si svou cestu můžete znovu projít na počítači s využitím kvalitních online map v přiloženém programu Picture Motion Browser.

Ovládací prvky jsou omezeny na minimum, abyste měli vždy přehled o tom, co právě děláte. Přepínání mezi režimem natáčení videa a fotografováním je rychlé a jednoduché. Stačí palcem stisknout tlačítko „REC Start/Stop“ pro video nebo vedle umístěné tlačítko „PHOTO“ a jste připraveni na dokonalé 4megapixelové fotografie. Mezi natáčením videa a fotografováním není žádný rozdíl, žádné další ovladače, o které byste se museli starat. Je to v podstatě videokamera i digitální fotoaparát v jednom.

Videokamera Sony Handycam HDR-TG7VE

Inteligentní funkce detekce obličeje vám pomůže pořídit ostré a dobře exponované portréty na videu i na fotografiích. Detekce úsměvu automaticky fotografuje či zaznamenává na video smějící se obličeje. To vše pohodlně, aniž byste museli přepínat mezi režimy záznamu.

2,7palcový dotykový LCD displej o vysokém rozlišení má nový „bezešvý“ design. Velmi snadno se na něm pracuje prostřednictvím nově zjednodušeného systému nabídek. Otevřením displeje se kamera zapne a z režimu Standby rychleji nastartuje. Jednoduše odklopíte LCD displej a můžete začít natáčet. Spotřeba elektrické energie v režimu Standby byla snížena téměř na nulu, aby vám kamera dlouho vydržela v kapse nebo v tašce připravena k akci, aniž by se příliš vybíjela.

Když skončíte s natáčením, TG7VE vám nabídne spoustu dalších možností, jak s materiálem pracovat. Pomocí funkce Highlight Playback vytvoříte bez speciálních dovedností „minividea“. Jednoduše poklepete na ikonu na LCD displeji, kamera automaticky vybere sekvence a snímky z paměti, sestříhá je dohromady, zvolí hudební doprovod a některé ze stylových přechodových efektů. Je to zábavné, rychlé a snadné. Dokonalý způsob, jak se podělit o své vzpomínky, ať už na cestách, nebo doma na obrazovce HD televizoru.

Videokamera Sony Handycam HDR-TG7VE

Po připojení k počítači stačí pár kliknutí myší a můžete nahrávat data na webové stránky pro sdílení obrázků. Pomocí přiloženého jednoduchého programu Picture Motion Browser můžete spravovat a prohlížet videoklipy a fotografie v unikátním režimu kalendáře. Své snímky můžete snadno a rychle uploadovat na populární stránky jako YouTube™, Facebook, Flickr nebo Daily Motion: Picture Motion Browser všechnu komplikovanou práci udělá za vás.

K dispozici je také široká nabídka příslušenství od Sony. Jejich design a spolehlivé vlastnosti výborně doplní videokameru Handycam®. Volitelně se nabízí například širokoúhlá předsádka VCL-HGE07TB, která se jednoduchým způsobem nasune zepředu na objektiv. Tento adaptér rozšiřuje širokoúhlý záběr až na 30 mm, takže se vám do záběru vejde větší část krajinného panoramatu, více interiéru nebo zábavných scén z večírků.

Vybrat si můžete také z nabídky ochranných pouzder. Mezi ně patří například speciálně navržená brašna LCM-TGA nebo měkké pouzdro LCS-TGB určené pro model TG7VE. Ideální brašnou-organizérem na cesty je LCS-STA s místem pro kameru, náhradní baterii, cestovní nabíječku (BC-TRP) a propojovací kabely (vše jako volitelné příslušenství).

Videokamera HDR-TG7VE Full HD Memory Stick™ Handycam® bude k dostání od května 2009.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře