Verbatim Blu-ray BD-R LTH Type 25 GB 2x Printable

vydáno 10. 3. 2010 | autor Verbatim | sekce Tiskové zprávy | téma Datová média | 1 komentář

Tagy: AZO, BD-R, BD-R LTH, Blu-ray, HardCoat, LTH, médium, MPEG-2, Verbatim

Verbatim - logo

Nahrávejte ve vysokém rozlišení s novým Blu-ray LTH diskem od Verbatimu s kapacitou 25 GB.

V oblasti optických úložných nosičů posiluje Verbatim svou roli technologického lídra implementací technologie AZO do Blu-ray disků. Nový Blu-ray 2× BD-R LTH Type Printable nabízí 25 GB úložné kapacity, dvojnásobnou rychlost zápisu a potisknutelný povrch. Je vhodný pro záznam filmů ve vysokém rozlišení, zálohování většího množství dat nebo dlouhodobou archivaci fotografií a videonahrávek.

Nový Blu-ray disk od Verbatimu je již k dostání v obchodech v balení po 10 kusech za 759 Kč (doporučená maloobchodní cena).

  • 25 GB je trojnásobkem až pětinásobkem kapacity běžného DVD-R
  • Ochranná vrstva HardCoat
  • Dlouhodobá životnost vhodná pro archivaci dat
  • Záznamová vrstva AZO zajišťuje optimální kvalitu zápisu
  • Vynikající rychlost přehrávání
  • Inkoustem potisknutelný povrch až k vnitřnímu kruhu (22 – 118 mm)
Verbatim Blu-ray - AZO

Nástup technologie Blu-ray vedl k představení vysokokapacitních optických disků, které uspokojují poptávku vyvolanou rapidním rozšířením televizorů s vysokým rozlišením (HDTV). S novým Blu-ray diskem BD-R 25 GB 2× Printable LTH Type (low to high in-groove recording) Verbatim potvrzuje své technologické prvenství na poli optických úložných nosičů.

Díky vysoké kapacitě 25 GB (až pětinásobné oproti běžnému DVD) je tento BD-R LTH disk od Verbatimu ideálním řešením pro dlouhodobou archivaci důležitých osobních či pracovních dat, stejně jako fotografií nebo videonahrávek. Nabízí dostatek prostoru pro až 135 minut (MPEG-2) zábavy v HD kvalitě s dobou zápisu 45 minut, ale také inkoustem potisknutelný povrch až k vnitřnímu kruhu (22 – 118 mm).

Technologie Verbatim AZO a ochranná vrstva HardCoat

BD-R LTH Type používá osvědčenou technologii AZO od Verbatimu, která zajišťuje vynikající kvalitu a dlouhodobou spolehlivost záznamu. Má vysokou životnost a výbornou ochranu díky patentované technologii HardCoat – speciální vrstvě, která chrání disk před škrábanci, otisky prstů a prachem, čímž pomáhá eliminovat chyby během zápisu či přehrávání dat.

„Stejně jako je DVD nástupcem CD, Blu-ray je další generací optických nosičů, která přináší významné benefity v oblasti ukládání a archivace dat. Vzhledem ke stále rostoucímu objemu dat, který současné firmy generují, je obrovská kapacita formátu Blu-ray přesvědčivým argumentem. V oblasti CD-R a DVD-R jsme již mnoho let globálním lídrem na trhu. Bohaté zkušenosti nabyté vývojem úspěšných optických disků nyní využíváme k výrobě našich nových Blu-ray nosičů s technologií AZO a jsme první na světě, kdo s touto technologickou inovací přichází na trh. S pomocí našich technologických znalostí chceme přispět do každého sektoru a s tímto novým Blu-ray diskem činíme obrovský krok do budoucna,“ vysvětluje Torsten Leye, Marketing Manager Optical ve společnosti Verbatim EUMEA.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Verbatim Blu-ray BD-R LTH Type 25 GB 2x Printable

Vložil Anonym (bez ověření), 28. Prosinec 2012 - 22:38

Obrázek uživatele Anonym

Koupil jsem a nejsem schopen na BD-RE BH08LS20 cokoli nahrát,kde je chyba?